Dé app voor een betaalbare topvakantie

Over ons

De ‘dushi’ kortingskaart waarnaar je kijkt, is gelanceerd in 2020. Ze heeft een geschiedenis onder de naam ‘DushiVIPcard’. DushiVIPcard was vanaf 2013 een kortingskaart voor lokale gebruikers. In december 2015 heeft Jantien het stokje overgenomen voor wat betreft de leiding van dagelijkse werkzaamheden voor de kortingskaart. Zij wilde toeristen die naar Curaçao komen de leuke voordelen die te halen zijn niet onthouden en hoe kun je dit nu beter aanbieden dan met een app? Daarom zijn wij in 2020 een samenwerking aangegaan waarmee we ons product tot een app hebben geüpgraded, vernieuwd, geoptimaliseerd en zijn samen onder een nieuwe naam verder gegaan: Kortingskaart Curaçao!


Dit is Jantien

'Ik woon sinds januari 2014 op Curaçao en dit bevalt nog steeds erg goed! In Nederland vond ik altijd zoveel dingen leuk, werk en privé, dat mijn agenda overvol ingepland was om alles maar te kunnen doen. Ondanks dat ik altijd voor mijn gevoel alleen maar leuke dingen deed, voel ik me met een minder volle agenda een stuk beter.

En dat wordt me makkelijker gemaakt op Curaçao. Niet doordat ik niet hard werk! Maar met name doordat er in het sociale leven wat meer ruimte is om zonder planning te leven. En dat vind ik heerlijk. Ook mijn zoon (2017) en dochter (2019) kunnen in een relaxte thuisomgeving opgroeien, met de rust en regelmaat waarvan ze zeggen dat het goed is voor kinderen.

Voor Kortingskaart Curaçao heb ik een tweeledige missie: Enerzijds bieden we jou als klant een 'rondleiding' met de leukste activiteiten en plekjes, en dat ook nog eens met korting zodat je optimaal kunt genieten van Curaçao. Anderzijds dragen we bij aan een economische groei door onze online marketing in te zetten en de doelgroep en klantenbestanden van de aangesloten bedrijven te verbreden.

Bedankt voor je aandacht en interesse. We hopen dat je met Kortingskaart Curaçao mooie herinneringen zult maken!'

Wij hebben een Privacy Policy, waarbij wij geen persoonsgegevens aan derden verstrekken.